In 2020 worden de meeste huurcampers weer vervangen door gloednieuwe Elnagh campers.

Alle huurcampers zijn voorzien van airconditioning (op de motor, dus tijdens het rijden), achteruitrijcamera, fietsendrager, luifel, gasalarm, radio/CD/MP3 en een omvormer (zuivere sinus). In een groot aantal campers geniet u ook van het gemak van een automatische versnelling.

Family klasse

In de Family klasse bieden we vanaf 2020 geen campers meer aan. De huurcampers in de Family klasse waren geschikt voor zes personen. Het waren campers met een alkoof (en dus twee slaapplaatsen boven de cabine). De laatste alfkoofcamper is begin 2020 verkocht.

Comfort klasse

De campers in de Comfort klasse zijn halfintegralen. Deze zijn geschikt voor vijf personen. De praktijk leert dat deze campers vooral de eerste keus zijn van echtparen die er met z'n tweeën op uittrekken. Senioren profiteren daarbij buiten de vakanties van een aantrekkelijke korting op de prijzen die dan standaard al laag zijn. In 2020 kan er worden gekozen uit drie indelingen, allemaal voorzien van o.a. een electrisch bedienbaar hefbed boven de zithoek.
  • Van de 5-persoons Elnagh Baron 573G rijdt er weer een nieuw 2020 model met automatische versnelling. Deze camper heeft achterin de veelgevraagde lengtebedden (met daaronder een ruime garage) en voorin boven de zithoek een electrisch bedienbaar hefbed voor twee personen. Ombouwen van de zithoek is dus niet nodig. Daarnaast komt er nog een nieuwe handgeschakelde camper van dit model en is er uit 2018 nog een Elnagh Baron 73 met dezelfde indeling.
  • De Elnagh Baron 54 (2019) is met 6,47 meter de kortste Elnagh camper. Dit model heeft een tweepersoons bed dwars achterin. Dit bed is in hoogte verstelbaar. Onder dat bed bevindt zich een grote garage. WC en douche zijn gescheiden door een vaste douchewand. Bij verkoop wordt deze vervangen door de nieuwe Elnagh Baron 560 (model 2020) die met 6,99 meter een stukje langer is.
  • De Elnagh Baron 581 is ook in 2019 nieuw in gebruik genomen. Dit model heeft achterin een queensbed, is handgeschakeld en heeft net als bijna alle andere nieuwe campers een 5e goedgekeurde zitplaats.

Luxe klasse

De campers in de Luxe klasse zijn ook luxe halfintegralen, maar dan van de in 2019 geheel vernieuwde Elnagh T-Loft serie. Deze beschikken o.a. over een kachel die niet op gas, maar op diesel (uit de gewone brandstoftank) werkt. Campers in deze klasse hebben vaker een automatische versnelling en een 5e goedgekeurde zitplaats. In 2020 kan er worden gekozen uit verschillende modellen, waarvan de meeste nieuwe 2020 modellen zijn. Ook deze campers hebben allemaal een electrisch bedienbaar hefbed boven de zithoek. De mogelijkheden zijn als volgt:
  • Van de Elnagh T-Loft 530 zijn alle modellen uit 2019 verkocht. Dat betekent dat er nu uitsluitend nieuwe 2020 campers van dit model worden aangeboden. Dit model heeft achterin de veelgevraagde indeling met twee aparte bedden in de lengterichting en daaronder een ruime garage. De T-Loft modellen worden vrijwel allemaal ingekocht met 160 pk. motor, automatische versnelling en luxe ecolederen stoffering.
  • De Elnagh T-Loft 529 is een iets kortere versie van de T-Loft 530, maar met 6,99 meter lengte nog steeds een ruime camper. Met lengtebedden en een grote garage, een hoge koelkast en royale zithoek biedt deze camper volop ruimte. De aangeboden campers zijn van 2018 en 2019, eentje handgeschakeld en de rest met automatische versnelling..
  • De Elnagh T-Loft 581 is een nieuw 2020 model en heeft achterin een in hoogte verstelbaar queensbed. Daaronder bevindt zich een ruime garage. Ook deze camper heeft de nieuwe Fiat 160 pk motor (Euro 6D).onder de kap, een (9-traps) automatische versnelling, lichtmetalen velgen en ecolederen stoffering.
  • De Elnagh T-Loft 591 is van 2018, heeft ook een queensbed, maar met daarbij als bijzonderheid een wandje aan het voeteneind van dat queensbed en daartegen aan de wastafel. Het queensbed is in hoogte verstelbaar, zodat gekozen kan worden tussen een bed met lage instap of voor een garage met meer hoogte en ruimte. Deze camper heeft een automatische versnelling, 150 pk. en ecolederen stoffering.

Premium klasse

In het hogere segment bouwt Elnagh de exclusieve Magnum (integraal).
  • De Elnagh Magnum 530 (2019) is een integraal en behoort dus tot het topsegment. De camper biedt vijf personen een goedgekeurde zitplaats met veiligheidsgordel en heeft de veelgevraagde indeling met twee aparte bedden achterin. Onder de bedden bevindt zich een ruime garage. WC en douche zijn gescheiden en bevinden zich tegenover elkaar. Deze camper heeft qua materialen en stoffering een luxueuze uitstraling, o.a. dankzij de ecolederen bekleding. De Fiat Ducato heeft de sterke 150 pk. motor en een automatische versnelling.
Een uitvoerige beschrijving met foto's van de genoemde modellen is te vinden onder de menuknop 'Te Koop'. De modellen uit vorige jaren staan onder 'Gebruikt' en andere modellen staan nog in de showroom. Of klik hier.
Joomla SEF URLs by Artio

Kelgin op Twitter